Lights, Camera and Action: Chris Hemsworth, Desemnat Cel Mai Sexy Barbat In Viata De Revista People

chris - semsworth

Actorul australian Chris Hemsworth a fost desemnat, marti, cel mai sexy barbat in viata, de revista americana “People”, intr-o transmisiune directa in emisiunii “Jimmy Kimmel Live”, difuzata de postul de televiziune ABC.

Chris Hemsworth, in varsta de 31 de ani, a aparut marti seara in  direct la Tv, prin intermediul mesageriei video online Skype, imbracat intr-un tricou larg, cu chipul si vocea distorsionate, raspunzand la intrebarile publicului din studioul emisiunii “Jimmy Kimmel Live”, de la postul american ABC, care incerca sa-i afle identitatea. Spectatorii au vrut sa stie varsta, daca este singur sau are o iubita sau daca este actor. Actorul care a jucat in flmele Thor, Thor: Intunericul/ Thor: The Dark World si Razboinicul/The Avengers, a facut o serie de gesturi inspre chipul sau si a multumit parintilor sai ca “au pus toate acestea la un loc
. dupa ce a fost identificat de un membru al publicului, iar imaginea sa a fost dezvaluita..

Chris Hemsworth a multumit, ironic: “tuturor celorlalti barbati inteligenti, pentru ca asta (titlul de cel mai sexy barbat in viata) se bazeaza pe un test de inteligenta, nu doar pe aspectul fizic.

Titlul de cel mai sexy barbat in viata a fost acordat pentru prima data in 1985, intr-un articol despre actorul australiam Mel Gibson. Detinatorii acestui titlu au fost alesi, de-a lungul timpului, din toate grupele de varsta, John F. Kennedy Jr., avand 29 de ani, in 1988, când a primit titlul, iar Sean Conney avand 59 de ani, in 1989.

Johnny Deep, George Cloony, Brad Pitt, si Richard Gere au fost desemnati de cate doua ori drept “Cel mai sexy barbat in viata”. Anul trecut People a acordat titlul cantaretului Adam Lenvine, solistul trupei Maroon 5, unul dintre putinii detinatori ai distinctiei care nu este actor.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: