Mayeiah’s Guide To Entertaining: Trupa OneRepublic, Va Concerta, Pe 4 Iunie, La Arenele Romane din Bucuresti

onerepublic

OneRepublic, una dintre cele mai iubite trupe pop-rock ale momentului, va concerta pentru prima data in Romania, la Arenele Romane, din Bucuresti, pe 4 iunie 2015, informeaza organizatorii evenimentului, Emagic. Concertul de la Bucuresti face parte din turneul de promovare a celui mai recent album al formatiei, intitualt “Native”.

Lansata la inceputul anilor 2000, trupa OneRepublic a avut un parcurs impresionant, ajungand sa se claseze in prezent printer cele mai appreciate nume ale curentului pop-rock international. Trupa a luat fiinta in 2002, la initiative solistului Ryan Tedder si a chitaristului Zach Filkins, bucurandu-se de notorietate inca de la debut, mai ales pe platform de muzica online. Interesul caselor de discuri nu a intarziat sa se manifeste, in cele din urma trupa alegand sa semneze un contract cu Velvet Hammer (Columbia Records), definitivandu-si astfel si formula: Teder (voce), Filkins (chitara si backing vocals), Eddie Fisher (tobe), Brent Kutzle (bas si violoncel), Drew Brown (chitara). Acest parteneriat s-a incheiat mai repede decat fusese insa preconizat, albumul programta pentru vara anului 2006 fiind anulat cu doar doua luni inainte de lansare.

Debutul discografic a avut loc un an mai tarziu, in 2007, materialul “Dreaming Out Loud” avand de data aceasta sprijinul Interscope Records. Primul single, “Apologize”, a devenit hit incontestabil, versiunea remizata de producatorul musical Timbaland ajungand pe prima pozitie a clasamentelor musicale din 16 tari, aducandu-le, totodata, si prima nominalizare la premiile Grammy. Cel de-al doilea single, “Stop and Stare”,  a reusit la randul sau sa se pozitioneze bine in clasamentele Billboards, albumul ajungand sa fie rasplatit cu mai multe discuri de platina si aur pentru vanzarile inregistrate.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: