Mayeiah’s Guide To Entertaining: Concertul Trupei Europe, Anuntat pe 17 Noiembrie, in Bucuresti, Reprogramat Pentru 11 Iunie 2015

europe

Concertul trupei Europe, anuntat initial pe data de 17 noiembrie, la Sala Palatului din Capitala a fost reprogramat si va avea loc pe 11 iunie 2015, informeaza organizatorii VreauBilet.ro.

Modificarea apare ca urmare a modificarii schimei de concerte planificate pe teritoriul Europei de Est, situatie determinata de inregistrarile pentru realizarea celui de-al zicele material discografic, care va fi lansat in luna martie a anului viitor.

Potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX, pe langa lansarea noului album, productia artistica din 2015 va fi conturata mult mai bine si va include toate hiturile, precum si melodii in prima auditie.

Posesorii biletelor achizitionate la pret redus vor putea profita in continuare de acest privilegiu, avand posibilitatea sa le pastreze pentru concertul care va avea loc pe 11 iunie, la Sala Palatului. Totodata, persoanele care vor dori sa-si recupereze contravaloarea biletelor se pot adresa agentiilor sau punctelor de vanzare de unde au fost cumparate, începând din 17 noiembrie.

In cei peste 30 de ani de la acest debut, trupa Europe s-a remarcat la nivel international prin numeroase hituri care au inregistrat vanzari insemnate si au atras dupa sine premii muzicale foarte importante. Cel mai popular album lansat de Europe este “The Final Countdown”, aparut in anul 1986, vandut in aproximativ 4 milioane de exemplare numai in Statele Unite ale Americii.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: