Lights, Camera and Action: Scarlett Johansson si George Clooney Vor Juca In Noua Comedie “Hail, Caesar” a Fratilor Coen

scarlette Johansson

Scarlett Johansson, George Clooney si Channing Tatum se numara printre actorii care au acceptat sa joace in noua comedie a fratilor Joel si Ethan Coen, o pelicula care va avea in distributie mai multe vedete de la Hollywood, au anuntat miercuri Studiourile Universal Pictures.

Comedia “Haill,Caesar” va fi lansata pe marile ecrane pe 5 februarie 2016, informeaza Reuters. Filmul va prezenta povestea unui producator de film care lucreaza pentru un mare studio hallywoodyan si care trebuie sa rezolve numeroase probleme in activitatea lui de zi cu zi.

Cu o actiune plasata in ultimii ani ai Epocii de Aur de la Hollywood, filmul are in distributie si alti actori celebri precum Josh Brolin, Ralph Finnes, Tilda Swinton si Jonah Hill.

Fratii Coen sunt regizori, scensaristi si producatori. Pelicula lor “No Country For Old Men/Nu Exista tara Pentru Batrani” (2007) a fost recompensata cu patru premii Oscar. Cei doi cineasti au primit de-a lungul anilor alte nominalizari la premile Academiei Americane” pentru filme precum “True Grit/ Adevaratul Curaj” (2010), A Serious Man/Un Tip Serios”(2009) si “Fargo” (1996), care de altfel  a fost premiat pentru scenariu.

In ciuda faptului ca fratii Coen sunt americani, cei doi cineasti nu sunt deloc straini de universul cinematografic Francez. Opt dintre filmele lor au avut premierele mondiale la Festivalul de Film de la Cannes, iar unul dintre ele “Borton Fink”, a castigat prestigiosul trofeu Palmd’Or, in 1991. Totodata, cel mai recent film al lor “Inside Llewyn Davis”. a castigat marele premiu al juriului la editia din  2013 a festivalului de pe Croazata.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: