Mayeiah’s Guide To Entertaining: Indila, Doua Concerte Intr-o Singura Zi La Bucuresti

indila

Indila, cantareata franceza care a cucerit topuri cu hitul “Derniere Danse”, va concerta in premiera in Romania, la Sala Palatului din Bucuresti, pe 7 decembrie, când va sustine doua reprezentatii, de la ora 16.00 si de la ora 19.00.

Potrivit organizatorilor concertului, Indila este asteptata de romani din toata tara cu entuziasm si nerabdare iar biletele pentru concertul artistei franceze, anuntat pe 7 decembrie, de la ora 19.00 la Sala Palatului, se apropie de epuizare. Cererile familor, care continua sa creasca, de la o zi la alta, i-au convins pe organizatori sa faca toate demersurile necesare pentru punerea in scena a celui de-al doilea concert, se arata intr-un comunicat remis MEDIAFAX.

Indila a acceptat sa mai sustina o reprezentatie in aceeasi zi. In acelasi timp, si-a manifestat dorinta de a le transmite admiratorilor sai mesajul sau de multumire si preturi, potrivit organizatorii concertului de la Bucuresti.

Biletele pentru concertul pe care Indila il va sustine de la ora 16.00 au fost puse in vanzare in reteaua Vreau Bilet, la standul din Unirea Shopping Center, Libraria Eminescu, la Sala Palatului, dar si online pe eventim.ro si vreaubilet.ro Preturile biletelor sunt cuprinse intre 120 si 320 lei.

Admiratorii artistei care vor alege concertul de la ora 16.00 beneficiaza, pana pe 10 noiembrie, de o reducere de 30% la achizitionarea biletelor din reteaua Vreau Bilet, de la Standul Unirea Shopping, Sala Palatului, Libraria Eminescu, precum si online, vreaubilet.ro

Ne vedem la concert, Mayeiah!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: