Lights, Camera and Action: Helen Mirren, In Varsta de 69 De Ani, A Devenit Noua Imagine A Brandului L’Oreal

helen - mirren - 1

Actrita britanica Helen Mirren, in varsta de 69 de ani, a devenit noua imagine a brandului de produse  cosmetice L’Oreal. Alaturandu-se, astfel, unor vedete mult mai tinere care colaboreaza cu aceasta companie, precum Lara Stone, Blake Lively, Eva Longoria si cantareata Cheryl Fernandez – Versiuni. Acesta este primul contract incheiat de Helen Mirren cu o companie de produse cosmetice, iar vedeta britanica spune ca a luat aceasta decizie pentru a le incuraja pe femeile din lumea intreaga sa “isi exploateze la maximum” aspectul natural.

Nu sunt o frumusete rapitoare, niciodata nu am fost, dar am avut întotdeauna un aspect ok si intentionez sa mi-l pastrez. Întotdeauna mi-a placut brandul L’Oreal Paris si sper ca decizia mea le va inspira pe celelalte femei lume, sa le dea o mai mare incredere in ele insele si sa isi exploateze la maximum aspectul natural. Fiecare dintre noi merita acest lucru”, a declarat Helen Mirren.

Vedeta britanica a dezvaluit, intru-un interviu recent, ca nu are o “rutina” zilnica in ceea ce priveste utilizarea produselor cosmetice, dar ii place sa experimenteze lucruri noi,

Nu prea stiu ce inseamna o <rutina> in privinta produselor cosmetice. Insa imi plac aceste produse noi. Ma machiez, in fiecare zi. E foarte adevarat cu cat inaintezi in varsta, cu atat trebuie sa porti mai putin machiaj”, a spus Helen.

In ciuda faptului ca detine o avere impresionanta, Helen Mirren, care este casatorita cu regizorul Taylor Hackford, spune ca obisnuieste sa se tunda singura si sa cumpere produse cosmetice aflate la reduceri.

In februarie Helen Mirren, a fost recompensata cu cea mai inalta distinctie – Fellowship – la gala de decernare a premilor acordate de British Academy of Film and Television Arts (BAFTA), in  sensul de recunostinta pentru contributia ei extraordinara adusa industriei cinematografice.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: