Fashion News: Victoria Beckham, Pe Locul Intai In Topul Antreprenorilor din Marea Britanie

victoria - beckham - david - beckham

Fosta membra a trupei Spice Girls, Victoria Beckham este in prezent un om de afaceri de succes, compania sa din domeniul modei fiind considerata una dintre cele mai de succes afaceri. Astfel, cariera in business a vedetei pare sa eclipseze succesul avut in domeniul muzicii. Topul realizat de revista britanica Management Today ia in calcul averea totala, numarul de locuri de munca create de un antreprenor si cifrele de vanzare ale companiei acesteia. Brandul de moda “Victoria Beckham” a avut un profit de 38 de milioane de euro in 2013, o crestere de 2.900% in ultimii cinci ani, si o crestere de 3.233% a numarului de angajati, comparativ cu anul 2008, când Victoria Beckham a demarat afacerea.

Perspicacitatea este cea care i-a adus primul loc in top”,  a declarat Philip Beresford, realizatorul clasamentului care a folosit datele economice ale Companiei House.

Victoria Beckham, a carei avere este evaluata la 266 milioane de euro, a devenit “o antreprenoare extrem de talentata in domeniul modei” potrivit revistei Management Today.

Victoria Beckham, are o afacere buna, ceva talent de designer si cateva cunostinte de business. Este destul de des criticata pentru ca este o celebritate implicata in moda, dar nu cred ca este corect. A construit ceva puternic pe baza celebritatii sale si acesta este un lucru foarte important. Merita sa fie apreciata”, a declarat Andrew Saunders, redactor sef adjunct al revistei Management Today.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: