Tips: Trucuri Spimple Pentru Curatarea Bijuteriilor Din Aur

imagesFOETOXSE

Nu oricine isi permite sad ea o fuga pana la magazinul de bijuterii de fiecare data cand i s-a murdarit un inel sau o bratara. Partea buna, este ca, exista cateva trucuri simple pentru curatarea bijuteriilor din aur, pe care le poti pune si tu in aplicare la tine acasa. Spre deosebire de argint, aurul nu se pateaza, dar , in timp, si el se poate murdari.

Daca bijuteria ta, din aur, este doar putin murdara, spal-o intr=o solutie compusa din apa calda si cateva picaturi de detergent pentru vase. Daca s-a acumulat o cantitate mai mare de murdarie pe bijuterii, incearca sa folosesti sifon pentru a o indeparta. Fie ca bijuteria ta, este putin murdara, fie ca este foarte murdara, lasa-o la inmuiat pentru 15 minute, si, apoi curate murdaria.

Atunci cand vrei sa indepartezi stratul de murdarie prin frecare, asigura-te ca folosesti o periuta foarte delicate. Cand cumperi periuta de dinti, cauta eticheta care iti va spune daca are fibre slabe sau tari. Nu trebuie sa cumperi o periuta de dinti scumpa pentru a-ti putea curata bijuteriile. De asemenea, daca ai, in trusa ta de cosmetice, o periuta pentru sprancene, pe care nu o folosesti, o poti utilize pentru curatarea bijuteriilor. Curata prin miscari circulare, folosind o periuta de dinti sau o perie pentru sprancene.

Foloseste Amoniac – Din moment ce curatarea cu apa si detergent pentru vase nu-ti va face bijuteriile sa straluceasca, le poti deschide culoarea, folosind apa si ammoniac. Ameste o lingurita de amoniac cu sase litri de apa, si lasa bijuteria in solutie timp de un minut, inainte sa o limpezesti. Atentie, nu folosi amoniac de fiecare data cand iti cureti bijuteriile. Amoniacul poate inchide culoarea acestora in timp.

Foloseste pasta de dinti

Pune putina pasta de dinti pe periuta cu fibre moi si curate-ti bijuteria din aur. Clateste bine sub un jet de apa calda, si bucura-te de bijuteriile tale curate. Este un mod ieftin, dar functional, de a-ti curate bijuteriile din aur.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: