Lights, Camera and Actions: Neil Patrick Harris Va Prezenta Gala Oscar 2015

neil - patrick - harris

Actorul Neil Patrick Harris, cunoscut mai ales in rândul fanilor serialului in rândul fanilor serialului de comedie “How I Meet Your Mother” / “Cum am cunoscut-o pe mama voastra”, va fi gazda galei de decernare a premiilor Oscar in 2015, a anuntat, miercuri, Academia de Film Americana.

Neil Patrick Harris, in varsta de 41 de ani, cunoscut mai ales pentru personajul Barney Stinson, din sitcomul “How I Meet Your Mother”/”Cum am cunoscut-o pe mama voastra”, a mai prezentat in trecut si gala de decernare a premilor Emmy. Harris, a castigat trei premii Emmy pentru prestatia  lui ca si gazda a galei de decernare a premiilor Tony, cele mai importante distinctii pentru scena teatrala americana.

Academia De Film Americana doreste atragerea unui public cat mai tanar in fata televizoarelor in seara difuzarii celei de-a 87 – a editie a galei de decernare a premiilor Oscar. Ceremonia va fi transmisa in direct, de la Los Angeles, in peste 200 de tari, pe 22  februarie 2015, de reteaua de televiziune ABC, detinuta de Walt Disney Co.

Editia din 2014 a galei de decernare a premiilor Oscar a fost prezentata de Ellen DeGeners si a avut cea mai mare audienta de acest  show in ultimii 14 ani, in Statele Unite, de 43,7 milioane de telespectatori. DeGeners, care nu isi ascunde homosexualitatea, ca si Harris, de altfel, a facut glume despre oamenii puternici ai industriei care se aflau in sala, despre propria sa  orientare sexuala, a impartit cutii cu pizza vedetelor si a realizat o fotografie de tip “selfie” cu mai multe vedete, o imagine care a batut recordul pentru cea mai partajata fotografie pe Twitter si a blocat platforma online pentru scurt timp.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: