Expozitie & Los Angeles: Hello Kitty, Pisicuta Simbol A Culturii Pop, Vedeta Unei Expozitii In Premiera La Los Angeles

hello - kitty - los - angeles

Hello Kitty, un personaj indragit de fetitele din intreaga lume, alaturi de lumea sa roz bombon, si miile de produse sub acest brand care genereaza venituri de miliarde de dolari este vedeta  unei expozitii organizate in premiera in Los Angeles.

“Hello! Exploring The Supercute World Of Hello Kitty” (Buna! Explorarea Lumii Super Dragute A Lui Hello Kitty) este prima retrospectiva organizata in Statele Unite ale Americii, dedicata personajului cu figura unei pisicute cu funda in cap.  Expozitia va fi inaugurata in acest week-end la Muzeul National Americano – Japonez din Los Angeles, si exploreaza “povestea colorata a lui Hello Kitty si Influenta Sa Asupra Culturii Pop”, potrivit unui comunicat al muzeului. Prezentarea aduce in atentia publicului o serie de produse din game electrice, toata marca Hello Kittym de la prajitoare de paine, perdele de dus la o rochie haute – couture, toate scoase din depozitele firmei nipone Sanrio, detinatoarea acestui impreiu roz.

Hello Kitty simbolizeaza “simbolul de viata dragut” sau “kawai” in limba japoneza, care intrepatrunde cultura arhipeleagului nipon.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: