Belive & Inspire: Angelina Jolie A Primit Un Titlu Onorific Din Partea Reginei Elizabeth a II-a A Marii Britanii

angelina - jolie - queen - elizabeth

Angelina Jolie a primit, vineri, un titlu onorific din partea Reginei Elizabeth a II-a a Marii Britanii pentru implicarea sa in domeniul cartiabil privind agresiunile sexuale in zonele de razboi si pentru serviciile aduse politicii externe a Marii Britanii, informeaza Reuters.

In varsta de 39 de ani, Angelina Jolie, a primit titlu onorific de “Dame”, in cadrul unei ceremonii private desfasurate vineri la Palatul Buckingam, din Londra.

Regina i-a oferit vedetei americane, care este trimis special pe langa Inaltul Comisariat pentru Refugiati al Natiunilor Unite (UNHCR), insemnele titlului  onorific “Dame Grand Cross of the Most Distinguished of St. Michail and St. George”.

Ceremonia a avut loc in Sala 1844, numita dupa anul in care tarul Nicolae I al Rusiei a efectuat o vizita de stat la Londra.

Angelina Jolie a fondat in 2012, alaturi de fostul ministru de externe britanic William Hague, Initiativa Pentru Prevenirea Violentei Sexuale, iar conferirea acestui titlu onorific a fost anuntata in luna iunie, când actrita a prezidat un summit pentru incetarea violentelor sexuale, organizat la Londra.

Este foarte important pentru mine acest premiul legat de politica externa, pentru ca acesta este domeniul caruia vreau sa ma dedic“, a declarat Angelina Jolie.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: