Ultrasii Maghiari Se Intorc & Jandarmii Ii Asteapta: Peste 3.000 de jandarmi si 6.400 de politisti din cadrul Inspectoratului General al Politiei Romane vor asigura ordinea la meciul dintre Romania si Ungaria

arena - nationala - bucuresti

Meciul dintre Romania si Ungaria de azi, din cadrul preliminariilor Euro 2016, este considerat un meci de risc, asadar peste 3.000 de jandarmi se vor ocupa de asigurarea ordinii publice inainte si in timpul partidei.. De altfel, la nivelul intregii tari li se vor adaua aproximativ 6.400 de politisti din cadrul Inspectoratului General al Politiei Romane – Politia de Ordine Publica, Politia Transporturi si Politia Rutiera, transmite Mediafax.

Din punct de vedere al masurilor de ordine si siguranta publica, se va actiona in sistem de management integrat, ceea ce implica o cooperare permanenta a Jandarmeriei Romane cu Politia Romana, Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta, precum si cu Politia Locala a Municipiului Bucuresti. Premergator competitiei au avut loc intalniri cu reprezentanti ai autoritatilor ungare si ai galeriei oaspete, cei din urma fiind informati cu privire la legislatia romaneasca. Politisti si jandarmi romani, vorbitori de limba maghiara, vor participa la aceasta misiune pentru a asigura o buna relationare cu suporterii echipei oaspete. Mentionam ca grupul de suporteri unguri care va veni in mod organizat in Romania este insotit de ofiteri de politie din Ungaria – specializati in gestionarea competitiilor sportive cu grad ridicat de risc”, se arata in comunicatul citat de Politia Romana.

Partida, a doua etapa a grupelor preliminariilor Euro 2016, va incepe la ora 19:00 si se va juca pe Arena Nationala din Bucuresti.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: