Maine, 11 Octombrie, Are Loc “Gala Din Inima Pentru Viitor” Organizata De Fundatia Regina Maria

regina - maria

Maine, 11 Octombrie, Are Loc “Gala Din Inima Pentru Viitor” Organizata De Fundatia Regina Maria

Doua companii de telecom din Romania vor fi sponsori ai unui eveniment de caritate aflat la cea de-a doua editie si desfasurat sub patronajul Fundatiei Regina Maria: Gala Din Inima Pentru Viitor. Banii stransi in cadrul Galei, care se desfasoara pe 11 octombrie, la Cercul Militar National, Sala de Marmura, vor fi directionati catre constuirea in Bucuresti a unei policlinici sociale de care sa beneficieze romanii cu venituri mici, care nu au sansa de a fi asigurati medical si care nu isi permit sa acceseze servicii medicale integrale. Va fi un proiect mult mai amplu, care sa ofere servicii unui numar ridicat de beneficiari avand in vedere experienta primei policlinici sociale  din Bucuresti, cea din zona Baba Novac, create in 2011, spun organizatorii.  De la deschiderea acesteia, peste 1500 de pacienti au beneficiat de 15.000  de servicii medicale gratuite si integrate, respective consultatii, tratamente, medicamente, proteze dentare si ochelari, oferite de 27 de cadre medicale voluntare si de peste 100 de voluntari.

A doua editie a Galei Fundatiei Regina Maria aduce impreuna, in premiera pentru sustinerea unei cauze sociale, Fundatia Vodafone Romania si Telekom Romania, “Pentru a oferi prin Policlinicile Sociale servicii medicale cu suflet celor aflati in nevoie”.

“Aceasta deschidere de a fi impreuna in sprijinul unei cauze sociale va contribui cu siguranta la cladirea unei lumi mai bune. Suntem onorati sa avem alaturi parteneri de incredere mici si mari si invitam pe oricine sa ni se alature pentru a darui resurse sit imp. Astfel il ajutam pe cei aflati in mare nevoie, dintr-un motiv sau altul, independent sau dependent de vointa lor, in afara sistemului public de asistenta”, afirma dr. Wargha Enayati, Presedintele Fundatiei Regina Maria.

Gazdele evenimentului, ce va avea loc pe 11 octombrie, la Cercul Militar National, Sala de Marmura, sunt dr. Wargha Enayati si Melania Medeleanu. Alaturi de acestia se vor afla E.S. Adam Sambrook, Vice-ambasador Regatului Unit al Marii Britanii, E.S. Werner Hans Lauk, Ambasadorul Republicii Federale Germania in Bucuresti, Printesa Maria Sturdza.

Potrivit organizatorilor, Fundatia Regina Maria, oricine poate fi parte a acestui proiect, fie printr-o donatie (http://united.fundatiareginamaria.ro/) , fie prin implicarea in programele de voluntariat dezvoltate de fundatie.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: