Lights, Camera and Action: Ana Ularu Joaca Alaturi De Harvey Keitel Intr-un Film Regizat De Un Cineast Premiat La Cannes

ana - ularu - 1

Actrita romana Ana Ularu joaca alaturi de starul american Harvey Keitel in filmul “Chosen”, o drama de Holecaust, regizat de cineastul bosniac Jasmin Dizdar, premiat la Festivalul de Film de la Cannes din 1999.

Filmarile de la acest lungmetraj, care prezinta evenimente petrecute in timpul celui de Al Doilea Razboi Mondial s-au incheiat in urma cu cateva zile. Rolurile prinicpale sunt interpretate de Harvey Keitel, Ana Ularu si Luke Mobly. Filmat la Bucuresti si New York, inspirat din fapte reale, pelicula “Chosen” spune povestea lui Sonson, un tanar avocat (interpretat de Luke Mobly), care a ajuns sa conduca lupta impotriva trupelor naziste spre sfarsitul razboiului. Ajutat de Judith ( interpretata de Ana Ularu), el reuseste sa transforme o lupta de supravietuire intr-o veritabila misiune de salvare a câtorva mii de vieti. Harvey Keitel il interpreteaza pe Sanson ajuns la batranete.

“Chosen” este al doilea lungmetraj al regizorului Jasmin Dizdar, dupa “Beautiful People”, o pelicula recompensata cu premiul sectiunii “Un Certain Regard” la Festivalul de Film de la Cannes, din anul 1999. Lungmetrajul a fost realizat pe baza unui scenariu scris de Gabriel De Mercur,

Mike Riley, producatoru fimului “Chosen”, a precizat ca acest lungmetraj va fi lansat inainte de editia din 2015 a Festivalului de la Cannes.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: