Mayeiah’s Guide To Entertaining: The New Havasi Symphonic Concert Show by Havasi la Sala Polivalenta.

Azi, Mayeiah va recomanda un spectacol unic, o superproductie care nu trebuie ratata.

Considerat cel mai rapid pianist din lume, va reveni la Bucuresti, dupa ce show-urile sale din 2011 si 2012 au fost sold-aut, pentru a prezenta romanilor noua sa superproductie “The New Havasi Symphonic Concert Show“, care va avea loc pe 20 decembrie, la Sala Polivalenta.  Concertul va avea loc intr-o editie speciala de Craciun, care se anunta a fi cel mai mare spectacol de iarna organizat in Romania.

havasi

Superproductia este regizata de Brian Burke, omul din spatele celor mai renumite show-uri din Las Vegas, printre care “The New Day” al lui Celine Dion, si va aduce inovatii muzicale deosebite intr-un spectacol grandios, cu participarea a peste 100 de artisti. Spectacolul va oferi publicului o experienta audiovizuala de neuitat, se mai arata in comunicatul citat. Dirijate de Peter Pejtsik, orchestra simfonica si corul vor fi completate de 25 de solisti. Pe langa acestia, vor sosi la Bucuresti artisti din China, India, Brazilia, Statele Unite ale Americii si Irlanda, pentru a prezenta cultura muzicala a diferitelor continente. Anul trecut, productia  s-a clasat pe locul al 16-lea in topul muzical Billboard, si pe locul al 9 -lea in clasamentul Pollstar, publicatie de prestigiu din domeniul muzical. Aceste realizari au plasat superproductia alaturi de concertele unor mari staruri internationale, precum Jon Bon Jovi, Justin Timberlake, Depeche Mode si Linkink Park.

Havasi, pianist cu 11 discuri de platina este un compozitor dedicat, dar si un showman care incanta publicul. In ultimii ani, concertele sale au fost urmarite de peste 200 de milioane de oameni la posturi de televiziune din lumea intreaga. Prin talentul desavarsit si pasiunea creativa, pianistul a construit un stil muzical complet nou, original si unic care aduce omagiu muzicii clasice, diversitatii World music, dar si geniului rock, reusind, in acelasi timp, gratie inovatiei artistice, sa aduca publicul larg inapoi in salile de concert.

Biletele pentru acest concert sunt disponibile începând de luni, in reteaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, libraria Mihai Eminescu, dar si online, pe myticket.ro, la preturi cuprinse intre 115 lei si 375 lei.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: