City Breaks: Vacantele In Europa Se Ieftinesc Cu Pana La 50% Din Luna Septembrie

 

city - break - 1

Vacantele si city break-urile in principalele orase din Europa au din septembrie, preturi cu pana la 50% mai mici fata de cele din perioada verii, iar un city break, care include trei nopti de cazare si transport cu avionul poate fi achizitionat chiar si cu mai putin de 150 euro, potrivit vola.ro. Scaderea se datoreaza atat ofertelor de early booking in cazyul majoritatii destinatilor, cat si a actualizarii preturilor dupa 1 septembrie, când se considera ca incepe extrasezonul pentru vacante.

“Cele mai multe persoane isi iau concediul vara, de aceea odata cu începutul toamnei, hotelierii scad preturile pentru a reimpulsiona cererea. Acelasi lucru, dar intr-o proportie mai mica, este valabila si pentru preturile companiilor aeriene. Acesti doi factori combinati fac ca scaderea pentru un pachet de genul city break sau vacanta sa poata ajunge la cateva zeci de procente fata de preturile din plin sezon”,  a declarat Manuela Melinescu, directorul de marketing al portalului de turism vola.ro.

Saptamana viitoare, pe 3 septembrie, Vola, lanseaza trei destinatii de city break: Copenhaga, Valencia si Perugia.

“Precizam ca aceste destinatii vor starni interesul, datorita tarifelor accesibile. Dar pentru toamna aceasta ne asteptam ca in topul preferintelor romanilor sa fie tot marile capitale europene, Roma, Londra, Viena, Paris”, a declarat Manuela Melinescu.

Vola.ro, cu afaceri de peste 20 milioane euro, este cea mai mare agentie de turism online din Romania, care ofera servicii complete de turism: bilete de avion de linie, si low-cost, rezervari hoteluri, city break-uri, vacante, asigurari medicale de calatorie si servicii de rent- a – car.

Advertisements

One comment

 1. hey there! I am loving your recent posts! I also blogged about some tips on how to see the world. Question: What is your number one tip?

  here’s what my recent post is all about:

  http://talkaboutbeauty.co/2014/08/31/tips-on-how-to-see-the-world/

  Would love to hear from you!

  Cheers,
  Deanna ( http://www.talkaboutbeauty.co )

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: